23 Aprilie, 9:01 a.m.

TARIFE AUTORIZARE firme luminoase

Tarife. Arie de acoperire.

 

Alsacian Group se ocupa de realizarea proiectelor de autorizare firme si alte constructii publicitare.

 

Autorizatia de amplasare a firmei luminoase se obtine in urma depunerii la primarie a dosarului de autorizare. Pentru ca acest dosar sa fie complet, e necesar ca dumneavoastra sa ne puneti la dispozitie urmatoarele documente:

 

1. CERERE TIP CERTIFICAT DE URBANISM  - completata pe numele proprietarului sediului.

2. CERERE TIP AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE - completata pe numele proprietarului.

3. DECLARATIE C.F L453/2001 - proprietar si chirias in functie de caz (daca Beneficiarul este chirias se completeaza doua declaratii, una pe numele proprietarului si una pe numele chiriasului) daca Beneficiarul este proprietar se completeaza doar pe numele proprietarului.

4. ACT DE PROPRIETATE - copie legalizata

5. CONTRACT DE INCHIRIERE COMODAT - copie xerox

6. CERTIFICAT DE INMATRICULARE - copie xerox

7. DOCUMENTATIA DE CADASTRU care cuprinde urmatoarele fise: -plan de incadrare in localitate - fisa imobilului - plan la scara mica si plan la scara - intabulare - plan de situatie

8. COPIE BULETIN proprietar spatiu

 

Actele difera de la o locatie la alta. Daca nu aveti toate actele pregatite (intabulare, plan situatie) ne puneti la dispozitie pe cele obligatorii (cererile, declaratii, act proprietate/chirie, plan de incadrare si fisa imobilului). In urma realizarii de catre noi a simularilor si a memoriului tehnic va vom trimite dosarul complet pe care dumneavoastra aveti obligatia sa-l depuneti la primaria orasului.

Autorizatia pentru amplasare se obtine in 30-60 zile in functie de caz.

Ultima actualizare: 24 Jul 2024