16 Februarie 2:33 p.m.

GarantiE 1 AN acordata firmeLOR luminoase

Conditii de garantie. Pierderea garantiei. Service post garantie.

 

Producator tuburi cu descarcare in gaze spectrale.

Alsacian Group suntem specializati in productia si montajul firmelor si reclamelor luminoase din neon spectral la înalta calitate, conform normelor europene.

 

Garantia oferita pentru toata gama de produse este de 1 an, transportul pana la beneficiar fiind acgitat de acesta, deci nu intra in conditii de garantie.

 

Nu intra in garantie tuburile sparte. Oferim suport tehnic telefonic si dupa caz intervenim atunci cand este nevoie. Va rugm sa nu efectuati interventii asupra frmelor luminoase atata timp cat nu ati fost abilitat de catre noi, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia produsului.

 

Pentru aceia dintre dvs care au ales sa efectueze montajul singuri va rugam sa respectati modul de montaj al transformatoarelor si modul de izolare al tuburilor si cablurilor de inalta tensiune.

 

Atentie! Firmele din neon sunt alimentate la reteaua de 220 V, dar la iesire trafii "scot" intre 2000V si 10.000 V, tensiuni de alimetare a tuburilor cu gaze spectrale. Cu toate ca amperajul este mic (20 - 60 mA) este recomandat la orice defectiune sa decuplati firma de la reteaua e tensiune si sa chemati o firma specializata pe probleme de service firme din neon, de preferabil unul din principalii producatori din Romania.

 

Conditii de garantie

Pentru firmele din neon ce sunt montate de catre angajatii Alsacian Group sau de catre partenerii afiliati se ofera garantie 1 an de la data montajului PE TOT CUPRINSUL ROMANIEI.

 

Pierderea garantiei

Nu intra in garantie firmele asupra carora s-a intervenit de catre alte persoane decat angajatii Alsacian Group, sau angajatii partenerilor afiliati. 

Nu intra in garantie tuburile sparte.

In situatia in care se considera ca reteaua electrica de alimentare a provocat defectiuni firmei luminoase nu se acorda garantie produsului montat, iar reparatiile vor fi efectuate contra cost.

 

Contravaloarea transportului

Daca in momentul comenzii ati dorit ca montajul sa fie gratuit  va trebui sa achitati contravaloarea transportului pentru constatarea defectiunii si reparatiilor chiar si in perioada de garantie, sau puteti sa trimiteti firma luminoasa la noi la sediu pe cheltuiala dumnevoastra (posibil numai pentru firmele cu dimensiuni mici).

 

Service post garantie

Perioada de viata a unei firme din neon poate sa depaseasca 50 ani. Pentru o utilizare indelungata este recomandat sa semnati un contract  de service cu noi. Pentru mai multe detalii accesati pagina de service si mentenanta

 

Firmele produse de Alsacian Group sunt fiabile in timp si nu au defecte asunse, fiabilitatea acestora fiind remarcata de catre clienti din toata tara. Utilizam materiale necorozive (aluminiu, inox, pvc), importam sau producem direct componente necesare unei bune executii a firmelor luminoase (izolatori, cablu, pass-fill, electrozi, transformatoare, distantiere) selectand cu atentie cele mai bune componente.

Ultima actualizare: 24 Jul 2024